Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Tervetuloa!

Käyntejä kotisivuilla:344163 kpl

Tärkkelyksetön tammikuu 2015

Share |

Maanantai 29.12.2014 klo 22.21


Facebooktapahtuma

Vuonna 2015 vietämme jälleen tärkkelyksetöntä ja vähäsokerista tammikuuta.

Tällä haluamme muistuttaa siitä, että monilla ihmisillä on vaikeuksia tärkkelyksen ja muidenkin sokereiden pilkkomisessa, vaikka kyvyttömyyttä pilkkoa tärkkelystä ja monia muita polysakkarideja sekä oligo- ja disakkarideja ei ole tunnistettu ja myönnetty esim. niiden taholta, jotka antavat ravinto-ohjeita tai päättävät korvauksista, joiden tarpeessa kallimpaa ravintoa syövät voivat olla. Laktoosi- ja trehaloosi-intoleranssit tunnistetaan, muta siihen se jääkin.

Lisäksi haluamme tärkkelyksettömällä ja vähäsokerisella tammikkuulla edistää terveellisiä elämäntapoja ja ruokavaliota. Vältämme kaikkea, mikä on, tai mikä muuttuu kehossamme sokeriksi.

Tähän ryhmään emme halua nitä, jotka katsovat asiakseen kiusata esim. sokeririippuvaisia osallistujia leuhkimalla syömillään runsinoilla, banaaneilla ynnä muilla.

Kotimaisia marjoja sekä maanpäällisiä vihanneksia me syömme (ne, jotka onnekseen voivat) - joissakin maanpäällisissä vihanniksissa tosin on hieman tärkkelystä, joten tammikuussa vältämme niitäkin solidarisuussyistä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini