- 9.11.2018 21:05Kansalaisaloite terveellisemmän ruoan alv:n alentamiseksiLue lisää »
- 21.12.2015 0:05UunijuustosetLue lisää »
- 5.11.2015 15:41Mitä sinun tulee tietää TTIP:stäLue lisää »
Tietopaketti tärkkelysintoleranssistaMaanantai 3.2.2014 klo 21:13 Tiukkaa asiaa tärkkelysintoleranssista ja sen syntymekanismeista. Itselleni eivät entsyymitkään ole auttaneet, koska nimenomaan tuossa mainittua maltaasia, jota tarvittaisiin ohutsuolessa tapahtuvaan pilkkomiseen, ei ruoansulatusentsyymeissä yleensä ole ja vaikka olisikin, niin aivan liian vähän. - Toisaalta, ei sitä tärkkelystä mihinkään tarvita. Harmi vain, että sitä lykätään kaikkeen mahdolliseen. |