Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Tervetuloa!

Käyntejä kotisivuilla:337260 kpl

Tietopaketti tärkkelysintoleranssista

Share |

Maanantai 3.2.2014 klo 21.13


Tiukkaa asiaa tärkkelysintoleranssista ja sen syntymekanismeista. Itselleni eivät entsyymitkään ole auttaneet, koska nimenomaan tuossa mainittua maltaasia, jota tarvittaisiin ohutsuolessa tapahtuvaan pilkkomiseen,  ei ruoansulatusentsyymeissä yleensä ole ja vaikka olisikin, niin aivan liian vähän. - Toisaalta, ei sitä tärkkelystä mihinkään tarvita. Harmi vain, että sitä lykätään kaikkeen mahdolliseen.

Tärkkelysintoleranssi


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini