Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Tervetuloa!

Käyntejä kotisivuilla:303235 kpl

Kerran vielä

Share |

Keskiviikko 11.4.2012 klo 0:08


Viime viikon lauantaina, pääsiäispyhien välipäivänä, nimerkki kiritek muisti lämpimällä tervehdyksellään minua ja Facebook-kavereitani:

kiritekApr 6, 2012 11:28 PM
Viemärirotta Christer Sundqvistilla ei ole harmainta aavistusta, mitä tyytyväisyys, ilo, mielenrauha ja hyvä tahto voivat antaa ihmiselle.

kiritekApr 7, 2012 03:48 AM
Rehellisyys on kaiken a ja o. On aika paljastaa muut viemärirottayhdyskunnan siimahännät: Lena Wiksten, Anja Kauranne, Tommi Kangas... Katsokaa ja hämmästykää!

Omalla tavallaan mielenkiintoista olisi tietää, miten lain tulkitsija suhtautuisi tuohon viemärirottanimittilyyn. En tiedä varmuudella, kuka nimimerkin kiritek takana on, mutta sen voin sanoa, että tuskin olen edes kiinnostunut  tutustumaan kyseiseen henkilöön.

Mikäli haluat tutkia asiayhteyttä tarkemmin, niin tuolta löytyy taustoja. "Katsokaa ja hämmästykää"!

Dojolaiset vauhdissa, osa 2


P.S. Onko mikään muuttunut kahdessa vuodessa?


Kommentit

11.4.2012 16:31  Altti

Minä en ainakaan tee Maaritin puheista tutkintapyyntöä, koska olen todennut mielentilatutkimuksessani hänet syyntakeettomaksi.

11.4.2012 18:26  Lena

Vai on sinullakin Altti nettitesti käytössäsi. Kaipa minunkin on vähitellen aika siirtyä nykyaikaan ja hankkia sellainen.

11.4.2012 22:02  Lena

Sain sähköpostia fiksun oloiselta nuorelta naiselta. Hän oli hätkähtänyt noita viemärirottajuttuja ja ihmetteli, miksi sellaisia ylipäätään kirjoitellaan. Miksei puhuta asioista, vaan nimitellään ihmisiä.

" Miksei ihmiset voi vaan sulassa sovussa keskustella ruuasta eikä viemärirotista?"

Tässä on ajattelemisen aihetta myös meille 60 v lähestyville. Nimitteleminen on todellakin ala-arvoista ja fiksuinta olisi varmaankin minultakin ohittaa koko asia pelkällä olankohautuksella.

Keskustella pitäisi voida myös erilaisista asianäkökohdista käsin. Näissä viemärirottajutuissa ei kuitenkaan mistään ilmene, että ASIOISTA oltaisiin edes eri mieltä. AISIOISTA, tässä tapauksessa ruoasta, ei ole edes keskusteltu!

Altti on tonkinut dojolaisten pesää, mutta jos hän on päätelmissään väärässä, se pitäisi osoittaa muulla tavalla kuin ilkeitä alatyylin sepustuksia laatimalla ja juonittelemalla. Kirjoitukset rotannaamaisista tirkistelijöitä tai viemärirotista ja siimahännistä eivät vakuuta ketään dojolaisfoorumin asiallisuudesta.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini