Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Tervetuloa!

Käyntejä kotisivuilla:309223 kpl

Kohtalokas statuspäivitys

Share |

Perjantai 17.2.2012 klo 2:33


siivottu.jpg

(Roskat siivottu)

Yksityistä Facebook-tilapäivitystäni helmikuun neljäntenä päivänä armon vuonna 2012 on surutta levitelty ympäri nettiä. Ensimmäiseksi se julkaistiin Itsenäisten aikuisten keskustelufoorumi Dojolaisissa. Sinne tekstini liitti henkilö, jolla ei enää siinä vaiheessa ollut mitään asiaa Facebookprofiiliini.

Statuspäivitykseni alusta on tarkoitushakuisesti kaapattu pätkä pois, jotta teksti ei näyttäytyisi oikeassa kontekstissaan. Siksi, pitkällisen harkinnan tuloksena, julkaisen päivitykseni tässä, omalla kotisivullani. Yksittäisten henkilöiden kommentit jätän sen sijaan julkaisematta. Siihen minun pitäisikin pyytää jokaiselta erikseen lupa. Toki lupaa ei ole pyytänyt henkilö, joka varsin aikuismaisesti julkaisi ne Dojolaisissa ja sen jälkeen mm. Suomi 24:ssa, jossa ne ilmeisesti ovat vielä tälläkin hetkellä nähtävissä. Kyseiset henkilöt ovat nyttemmin joko eronneet tai heidät on erotettu nettiyhteisö Dojolaisista.

Tilapäivitykseni 4.2.2012

Erottamisestani Dojolaisista on pian kulunut 3 kuukakutta. Sen kunniaksi olin ajatellut omassa blogissani kirjoittamalla irrottautua perin pohjin koko tapahtumasta, joka osaksi oli hyvin traumaattinenkin kokemus.

Muutaman viimeisen päivän aikana olen läheltä katsonut, miten kaverini T.K. sai Dojolaisista lähtöpassit. Koko touhu tuntuu niin epätodelliselta. Hän oli arvostellut Antti Heikkilä -fanisivun muuttumista presidenttiehdokas Niinistön vaalisivuksi. Siksi hän sai lähteä.
Minäkin osallistuin sananvaihtoon Dojolaisten emännän kanssa, sillä pidin hänen kommenttejaan kaverilleni sivistymättöminä ja loukkaavina. Kun tämä juttu tällä tavalla aktualisoitui uudelleen, en enää olekaan oikeassa analyysivireessä kirjoittaakseni kiihkottomasti kokemastani. Sitä paitsi, C.S:n vetoomus kannattanee ottaa vakavasti.”stayaway.jpg

Aiheesta enemmän. Altilla on asiaa


Kommentit

17.2.2012 10:30  Altti

Karua tekstiä. Olen vasta viime päivinä tajunnut, kuinka vakavasta asiasta onkaan kyse.

17.2.2012 13:49  Hely Alhainen

Loistava kirjoitus, Lena! On tärkeää, että mahdollisimman moni kokija ja näkijä toisi esiin tapahtumien taustoja ? kyseessä on iso joukko.

17.2.2012 13:50  Hely Alhainen

Ajatusviiva muuttui kysymysmerkiksi...

17.2.2012 16:07  olli

paskaa ruuan ympärillä... kauppamiehet uunottaa tyhmiä tomaatteja.

21.3.2012 16:27  Anonyymi

Kyllä sinä olet kirjoitellut kommentteja Altilla on asiaa -blogiin. Älä yhtään yritä.

23.3.2012 0:21  hauhau

Keskity koirien hoitoon, heiltä oppii paljon!

23.3.2012 10:31  Lena

Kiitos kommentista Jaana. Totta, oppiminen on molemminpuolista kun koirien kanssa häärii.

26.3.2012 3:06  Lena

Jaana. Nostaako yksityisen tilapäivityksen luvaton kopiointi levitystarkoituksiin sinut euforisiin sfääreihin ja oletko ymmärtänyt, että toimintasi täyttää tietosuojarikoksen tunnusmerkistön?

Sinä suosittelet minulle keskittymistä koirien hoitoon. OK. Keskityn niin paljon kuin mahdollista.

Minä en yhtään tiedä, mitä sinulle voisin suositella; Mitä sinä osaat, vai osaatko yhtään mitään, mihin sinä pystyt, vai pystytkö mihinkään, muuta kuin toimimaan M:n juoksutyttönä ja liehittelijänä? Jollain tasolla säälin sinua, vaikka olenkin tietosuojarikoksesi uhri.

Sinä Jaana olet tässä pääroisto. Ilman sinun kopiointejasi Maarit ei olisi voinut levitellä pienelle kaveriporukalle tarkoittamaani juttua erilaisille nettifoorumeille tehden loppujen lopuksi hallaa enemmän itselleen kuin minulle. Kuitenkin erityisen ala-arvoista oli kaverieni kommenttien julkaisemin. Eivät nekään olleet julkisuuteen tarkoitettuja, vaan aivan yksityisiä ajatuksia ja heittoja.

Minun henkilökohtainen näkemykseni on, että kumpikaan teistä ei ole järin älykäs, mutta kumpikin yrittää vaikuttaa fiinimmältä kuin on ja kumpikin haluaa antaa VHH:sta elitistisen vaikutelman, mikä on todella sääli.

Ainakaan en voi suositella sinulle hakkerin uraa, koska sinulle on taipumus jättää tassun merkkisi käynneistäsi joka paikkaan. Sama jälki niin statuspäivitykseeni kirjoittamassasi Facebook-kommentissa kuin täällä. Et sinä sitä jälkeä Facebookista pystynyt pyyhkimään pelkällä kommentin poistolla. Se on siellä edelleen ja pysyy. Sama jälki niin siellä kuin täällä. Hau hau!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini