Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Tervetuloa!

Käyntejä kotisivuilla:309191 kpl

Viiden kilon pudotusyritys

Share |

Keskiviikko 30.11.2011


8. päivä

Joka keitetyn paistaa, se makean maistaa

Hyvä päivä tämäkin. Ketoaineet eilistä matalammalla tasolla, eli Ketostix näyttää lukemaa ”kohtalainen”. Hyvässä vedossa tässä on oltu ja vastikään kokouksesta (Skypessa) palattu. Mies on tervehtynyt, joten olen ollut hauvojen kanssa lenkillä vain kahdesti. Flunssa todellakin pukkaa päälle, kuten eilen uumoilin. Mutta taistellaanpa vastaan. Kuka tietää, onko sata prosenttisessa askorbiinihapossa hiilihydraatteja, ja jos on, niin miten paljon? Teelusikallisen olen ottanut tänään teen kanssa, kuten muuten eilenkin.

Aamulla kävin sitten ensimmäisen kerran projektin alkamisen jälkeen vaa´alla. Veret seisauttava tulos on – 1 kg. En tiedä, onko se paljon vai vähän ja mitä siitä pitäisi ajatella. Tuntuu hieman tuskastuttavalta. Mutta vatsa vaikuttaa jonkin verran litistyneen. Joka viikko ei tule välttämättä tulosta ollenkaan. Pitäisiköhän induktiovaihetta jatkaa pitempään kuin kaksi viikkoa. Se pitää viikon päästä ratkaista.

Eräs asia minua tässä askarruttaa. Minulla ei ole oikein vertailupohjaa eli en tiedä, paljonko olen aiemmin syönyt hiilihydraatteja – aika vähän joka tapauksessa. Vain yhden kerran ennen tätä olen laskenut päivän aikana syömieni hiilihydraattien määrän, ja silloin tulokseksi tuli 16 grammaa. Ehkä se normaalisti on mennyt jonkin verran tuon yli, muttei paljoa.

Nyt olen säännöstellyt kukkakaalin, keräkaalin, kesäkurpitsan ja paprikoiden syöntiä tavalliseen verrattuna ja maitotuotteista olen käyttänyt ainoastaan juustoa, voita ja Creme Fraichea. Edes kermaa tai Partista en ole syönyt.

Tämän päivän ruokalista ei ole hirvittävästi aiemmista poikennut. Mutta päivälliselle sain päähäni paistaa voissa keittämällä kypsyttämääni naudan keittolihaa. Ai että oli namia.

Aamupala

2 molemmin puolin voissa (20 g) paistettua kananmunaa, joiden välissä 30 g emmentaljuustoa (hh 0,76)

20 g vihreää paprikaa (hh 0,5), 5 g punaista paprikaa (hh 0,23), 30 g kurkkua (hh 0,42)

Lounas

1 1/2 dl kielen keitinlientä ja 2 rkl kookosöljyä (hh 0)

Päivällinen

Voissa (30g) paistettua keittolihaa ja 1 annos kukkakaalimuussia (hh 2,69)

Salaatti

15 g frisé -salaatia, 30 g kurkkua, 11 g tomaattia, 20 g vihreää paprikaa, 1 rkl oliiviöljyä, viinietikkaa (hh 1,44)

Iltapala

200 g Creme Fraichea (hh 4,6)

Päivän hiilihydraatit yhteensä 9,9 g

Viikon päästä taas vaa´alle.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini