- 9.11.2018 21.05Kansalaisaloite terveellisemmän ruoan alv:n alentamiseksiLue lisää »
- 21.12.2015 0.05UunijuustosetLue lisää »
- 5.11.2015 15.41Mitä sinun tulee tietää TTIP:stäLue lisää »
Hyvää Runebergin päivän iltaa!Torstai 5.2.2015 klo 20.56 Hyvää Runebergin päivän iltaa 5 kananmunaa 2,5 dl Sukrinia 55 g voita sulatettuna 1 dl kookosjauhoa 1 dl mantelijauhetta 1 dl hasselpähkinäjauhetta 1 dl hasselpähkinärouhetta 1/2 tl jauhettua pomeranssinkuorta 2 tl Psylliumia 1 ml ruokasoodaa Vatkaa kananmunat ja Sukrin kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon voisula. Lisää siivilöity kookosjauhe sekä Psyllium ja ruokasooda. Lisää loput jauheet sekä hasselpähkinärouhe ja pomeranssi ja sekoita varovasti puulastalla tms. Kaada korkeisiin torttuvuokiin ja kypsennä 175-asteisessa uunissa n. 35 minuuttia. Hillon ja sokerivesikuorrutuksen jätin väliin. Torttuni maistui äkkimakealta, mutta syy on luultavasti omassa makuaistissani, koska en ole pitkään aikaan uskaltanut syödä mitään makeaa. Ohjeiden mukaan Sukrinia käytetään sokerin tavoin, joten puolet kananmunien kappalemäärästä desilitroina ei pitäisi olla liikaa. |