Pepperonipizza
Tiistai 19.11.2013 klo 18:45
 Pepperonipizza
Pohja, josta tulee uuninpellillinen:
6 kananmunaa 60g voita sulatettuna 4tl psylliumia 3 rkl kookosjauhoja.
Täyte: 1 pieni purkillinen tomaattipyreetä kuivattua jauhettua sipulia Tilkka vettä n. 150 g pepperonia Runsaasti juustoraastetta, esim. täyskypsää kermajuustoa
Vatkaa yhdessä kulhossa valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Vatkaa toisessa kulhossa keltuaiset, lisää voisula ja vatkaa joukkoon psyllium ja kookosjauho. Sekoita taikinat varovasti keskenään ja levitä uuninpellille ohut kerros. Anna paistua uunissa 175 asteessa noin 15 minuuttia kullanruskeaksi.
Levitä pohjalle ”pullasutilla” seos, jossa on tomaattipyreetä, jauhettua sipulia ja vettä. Laita takaisin uuniin ja anna paistua n, 10 minuuttia.
Ota pelti uunista ja peittele pizzanpohja pepperoneilla ja juustoraasteella. Paista vielä, kunnes juustoraaste on sopivan väristä.
Tämä pizzapohja on idioottivarma. Täytteitä voi vaihdella mielen mukaan. Mitä enemmän täytettä, sen mehevämpää ja maukkaampaa......
|