Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Tervetuloa!

Käyntejä kotisivuilla:309197 kpl

Viiden kilon pudotusyritys

Share |

Tiistai 27.12.2011 klo 16:42


Pukinkontissa oli minulle henkilövaaka. Syystä tai toisesta en ole vielä uskaltautunut astumaan sille. Painonpudotuksen kannalta joulu ei ole sujunut aivan oikeaoppisesti. Suklaa on se, mitä olen syönyt ohi ruokavalion. Tiesinhän minä, että niin siinä käy. Nyt täytyy varmasti aloittaa koko homma alusta. Pahin suklaatöppä sattui kuitenkin Tapanina, kun muiden tapaan otin lahjakonvehtirasiasta namusen. Tämä päivä on mennyt piloille tuon yhden namusen vuoksi, koska se sisälsi tärkkelystä kahdessakin muodossa, eikä vatsani moista siedä.

Lotta oli jouluaaton ja joulupäivän kovin kipeä. Jouluyön valvoin sen kanssa, kun koira yökki ja kyökki ja oli tuskaisen oloinen. Nyt Bellalla on sama vaiva lievempänä. Mielessäni kävi vaikka mitä kauhukuvia xylitolpurukumin tai myrkytetyn leivän palan syömisestä, mutta nyttemmin on selvinnyt, että meillä päin on koirilla liikkeellä kovaa yskää. Pistäähän se oksentamaan, kun riittävästi yskii!

Olimme jouluksi levittäneet lattioille uudet matot. Nyt ne ovat eteisessä rullalla likaisiksi yökittyinä. Matot voi pestä. Pääasia, että Lotta on jo melko terve, eikä Bella näytä aivan yhtä sairaaksi tulevankaan.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini