Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Tervetuloa!

Käyntejä kotisivuilla:309191 kpl

Viiden kilon pudotusyritys

Share |

Perjantai 16.12.2011


Koko perheen mahatauti vihdoin ohi. Tämä oli aika outo juttu, sillä selvästi koiratkin saivat minusta tartunnan. Olen yrittänyt selvittää, mikä pöpö voisi olla kyseessä ja näyttää siltä, että norovirus voi tarttua ihmisestä koiraan.

Ensin siis sairastuin minä, aika lailla rajusti, ja seuraavana olli Bella-parka, joka oli todella hirvittävän sairas. Sitten sairastui mieheni, jolla tauti oli jo huomattavasti lievempi ja lopulta Lotta, joka myös sairasti taudin melko lievänä.

Keskiviikkona kävin vaa´alla ja näyttää siltä, että olen pudottanut painoa kaiken kaikkiaan 2 kiloa. Ei siis mikään kovin ihmeellinen saavutus. Ketoaineet ovat kahdeksan ja kuudentoista välillä - luulisi nyt että rasvakin jo alkaisi palaa. Ehkä teen jotain väärin, tai sitten rasva oikeasti palaakin, sillä tunnen jotenkin kutistuneeni. Läskihän ei toisaalta hirveästi paina.

Palaan taas muutamaksi päiväksi ruoka- ja hiilariselostuksiin, mutta joulu kyllä hieman askarruttaa. Välttämättä hiilihydraatteja ei tule nautittua normaalia enemmän, mikäli sitten en sorru makeisiin. Mutta jouluna ei ehkä ehdi kovin tarkkaa ruokapäiväkirjaa pitämään.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini