Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Tervetuloa!

Käyntejä kotisivuilla:309225 kpl

Viiden kilon pudotusyritys

Share |

Keskiviikko 7.12.2011


Rakkaat myötälaihduttajani. Poden flunssakuumetta, eikä "energiaa" hiilihydraattien laskemiseen tällä hetkellä oikein riitä. Toivoakseni tilanne muutamassa päivässä on normalisoitunut.

Kahden viikon ajalta on painonpudotusta kertynyt runsas 1,5 kg. Jatkan edelleen induktiota, eli alle 20 g hiilihydraatteja päivässä. Tosin teen sen kuumeen aikana silmämääräisesti. "Karkkipäivänä" eli maanantaina olleen Laki kaikille Sama ry:n pikkujouluissa nautittuja hiilihydraatteja en ole laskenut, mutta jokainen voi kuvitella, että 20 grammaan ei kovin monta suklaakonvehtia tarvita ja kun lisäksi tulevat kinuskikarkit ja kaupasta ostettu makea glögi, niin voimme ehkä pikkuisen vulgääristi todeta, että "perseelleen meni" tuo päivä projektini kannalta, vaikka muuten mukavaa olikin. Kuume oli jo tuossa vaiheessa , mutta tykkäsin mennä kavereita tapaamaan.


Kommentit

7.12.2011 16:10  Faster

Kära Lena.

Krya på dig!

Följer med stort intresse din bantning med lchf med hjälp av google translatorn. Ibland blir det lite knepigt, som t.ex. idag: "Men jag är en feber under visuell inspektion".

Det vore roligt, om du kunde skriva det här på svenska med, även om man kan föstå, att det lätt blir lite jobbigt med två språk. Men kanske du trots allt kunde skriva egenhändiga mellanrapporter och slutrapport för oss. Google translatorn är nog inte helt pålitlig.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini