Uusimmat kirjoitukset

Blogin arkisto

Tervetuloa!

Käyntejä kotisivuilla:115756 kpl

Tilaisuuksia

Lehdistötiedote


Noin kuukausi sitten porissa perustettiin yhdistys nimeltä Aidon ruoan puolesta. Yhdistyksen toiminta-ajatuksessa todetaan mm:

”Aidon ruoan puolesta -yhdistyksen toiminta-ajatuksena on parantaa suomalaisten mahdollisuuksia nauttia luonnonmukaisesti tuotetusta puhtaasta ruoasta omaa terveyttään edistäen. Yhdistys jakaa tietoa geenimanipulaation vaaroista ja pyrkii vaikuttamaan lainsäätäjiin niin, että geenimanipuloitujen kasviksien viljely ja niiden maahantuonti kielletään. Lisäksi yhdistys pyrkii kemiallisten torjunta-aineiden ja lannoitteiden käytön merkittävään rajoittamiseen. Yhdistyksen tehtävänä on myös terveellisten ruokatottumusten edistäminen ja toimiminen viranomaisten suuntaan niin, että ravintosuositukset muutetaan vastaamaan riippumattomista tutkimuksista saatuja tuloksia terveyden ja ruokavalion välisistä yhteisvaikutuksista. Lisäksi yhdistys pyrkii edistämään prosessoimattomien, lisäaineettomien ja mahdollisuuksien mukaan lähellä tuotettujen raaka-aineiden käyttöä ruoan valmistuksessa niin kodeissa kuin yhteiskunnan ylläpitämissä laitoksissa.”

Lauantaina 2.4 klo 15.30 yhdistys järjestää yleisötilaisuuden Satakunnan yhteisökeskuksessa, Isolinnankatu 16. Tilaisuudessa alustavat Markku Rämö Kansalaisten bioturvayhdistyksestä, joka puhuu geenimuuntelusta, lisäaineista ja luomusta sekä Lowcarb-sivuston ylläpitäjä Heli Santavuori,  joka puhuu vähähiilihydraattisesta ravinnosta ja viranomaissuosituksista.

Tilaisuuteen on vapaa pääsy

Ystävällisin terveisin
Aidon ruoan puolesta -yhdistys
Lena Wiksten
puheenjohtaja

 

Printtaa tästä juliste